Centrul Medical Dr. Neamtiu

Va propunem o alternativa moderna la serviciile medicale actuale, oferindu-va calitate, profesionalism si respect fata de pacienti într-un cadru civilizat în noul Centru Medical Dr. Neamtiu.

 Pentru un tratament dermatologic eficient, primul pas este cunoasterea cauzei. De aceea, dupa discutia initiala cu pacientul (anamneza), urmeaza un consult in totalitate, in urma caruia se va stabili un plan de tratament, tinandu-se intotdeauna cont de raportul beneficii/riscuri si luandu-se intotdeauna cele mai bune decizii pentru pacient.

Va oferim solutii care sa raspunda cu succes multiplelor probleme medicale pe care le aveti din domeniul dermatologiei adultului si copilului, dermatocosmetologiei si venerologiei.

UNIC IN ARAD! In centrul medical interventiile dermatologice se realizeaza fara sangerare si cu rezultate estetice superioare electrochirurgiei sau bisturiului prin folosirea undelor radio de inalta frecventa (4 MHz).

Avantajele radiocauterizarii sunt: vindecare rapida; incizie fara presiune; incizie si coagulare simultana; lipsa sangerarii, edemului si inflamatiei; recuperare rapida fara cicatrici sau cicatrici minime; procedurile chirurgicale se reduc ca timp; siguranta maxima.

Aceasta procedura este ideala pentru extirparea de veruci; papiloame; vegetatii veneriene; xantelasma; telangiectazii; lipoame; angioame; chisturi; carcinoame; cicatrici hipetrofice; keratoze boreice/actinice; granulom piogen.

Crioterapia se efectueaza cu azot lichid la temperatura de -196°C. Principiul acestui tratament consta in “ingheţarea” leziunilor; se obtine astfel o distrugere controlata a tesutului nedorit. Disconfortul pacientului este minim (intepatura pana la usoara durere). Este indicata in tratamentul acneei, caderii parului, infectiilor virale (veruci, papiloame), leziuni vasculare (hemangioame, telangiectazii), cicatricilor cheloidiene, keratoze actinice, keratoze seboreice; carcinom bazocelular superficial.

Dermatoscopie

Dermatoscopia este o metoda de examinare a leziunilor cutanate cu ajutorul dermatoscopului, un microscop monocular de mana putandu-se trage concluzii in legatura cu natura benigna sau maligna a leziunii examinate. Este o metoda neinvaziva si poate aduce argumente in plus care sa justifice excizia chirurgicala a unei leziuni cutanate. In centru utilizam dermatoscop Heine Delta 20.

Dispunem, de asemenea, de lampa de fototerapie pentru maini, picioare si scalp cu ambele tipuri de ultraviolete (UVA si UVB de banda ingusta) indicata in psoriazis; vitiligo; dermatita atopica; eczema dishidrotica; prurit si prurigo; lichen plan; limfom cutanat.

UNIC IN ARAD! Tratarea hiperhidrozei palmare, plantare si axilare prin ionoforeza, cu rezultate aproape in 90% din cazuri, fiind un tratament mult mai ieftin decat toxina botulinica. Curentul folosit in tratament este aproape inperceptibil.

Va invitam sa ne vizitati si sa aflati raspunsurile cautate in legatura cu problemele dumneavoastra, pentru a obtine tratamentul adecvat afectiunii dermatologice.

Promotii:

  • 50% reducere la consultatii
  • consulturi la domiciliu
  • dermatoscopie gratuita
  • Din luna mai consultatiile se pot face gratuit prin bilet de trimitere de la medicul de familie prin contract cu casa de asigurari de sanatate.

Cabinetul este situat in Aradul Nou, str. Posada, nr. 50.

Pentru programari va stam la dispozitie la nr. de tel: 0745596312